Lucrăm cu drag
Ultimele subiecte
» Expozitie lucrari crosetate valih
Mier 7 Iun - 13:51 Scris de Vyky

» Tutoriale crosetate
Mar 23 Mai - 20:58 Scris de Adelina

» Link-uri utile pentru tricotat.
Lun 3 Apr - 18:43 Scris de nastasia

» Expozitie -felicitari Bilexa
Vin 17 Feb - 16:00 Scris de nastasia

» Expozitie tricotate de Adelinacomanescu
Mar 3 Ian - 18:16 Scris de nastasia

» Expozitie lucrari crosetate Dandy
Joi 29 Dec - 10:52 Scris de nastasia

» Expozitie lucrari crosetate adelinacomanescu
Mier 30 Noi - 21:26 Scris de nuti09

» Poze pentru inspiratie - hainute tricotate pentru copii
Lun 28 Noi - 20:55 Scris de Adelina

» Scheme ,diagrame pentru tricotat
Dum 27 Noi - 21:19 Scris de Adelina

Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

August 2017
LunMarMierJoiVinSamDum
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar


tomnarella handmade
Tomnarella handmade
Parteneri
forum gratuit


Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Pagina 10 din 11 Înapoi  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Adelina la data de Sam 1 Iun - 18:40

Sarbusca

Se prepara ciorba ca o ciorba de cartofi Cand zarzavatul este
fiert, se adauga 3-4 cesti de zer obtinut la alesul untului.


Se lasa sa fiarba putin impreuna, se adauga patrunjel tocat.


Se poate servi cu mamaliguta


  1. o ceapa

  2. un morcov

  3. un patrunjel

  4. 4-5 cartofi mari

  5. 4 cesti de zer de alesul untului

  6. verdeata

_________________
Ce-i folosește omului să câstige lumea întreagă, dacă își pierde sufletul? (sf Scriptură Marcu 8, 36)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Adelina
moderator

Mesaje : 5590
Data de inscriere : 12/08/2012
Varsta : 46

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de tunderke la data de Lun 3 Iun - 9:30

Imi cer scuze ca va scriu numai acum reteta.

Sirop de zmeura sau visine

1 kg de zmeura (visine), 1 l apa, 1 lingura otet (sau zeama de lamaie) si o lingurita de salicil. Se amesteca bine si se lasa 24 de ore, intre timp se mai amesteca. Se scurge zeama si se masoara pentru fiecare litru de zeama se pune 800 g zahar, se amesteca pana se topeste zaharul, apoi se toarna in sticle si se pune in camara.
E foarte bun, eu il fac de vreo 5 ani si niciodata nu mi s-a stricat. Am facut si din capsuni si din coacaze negre.

tunderke
incepator
incepator

Mesaje : 6
Data de inscriere : 25/05/2013

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Coca la data de Lun 3 Iun - 16:54

Oarecum se aseamana cu reteta mea si da, tine foarte bine, noi inca mai bem sirop din 2011 Smile.
avatar
Coca
Admin

Mesaje : 6974
Data de inscriere : 05/01/2012

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Valih la data de Lun 3 Iun - 18:27

Astept sa se coaca zmerura.....am vazut o boaba!
avatar
Valih
Admin

Mesaje : 2652
Data de inscriere : 03/09/2012

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Coca la data de Lun 3 Iun - 18:32

Eu am mai multe, am ramas mirata ieri cand am vazut cate s-au copt. Sper doar sa nu le fi dat piatra jos pentru ca a batut destul de bine aseara. Si azi o sfoara de piatra dar nu a fost ca ieri, in schimb ploaia da...
avatar
Coca
Admin

Mesaje : 6974
Data de inscriere : 05/01/2012

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de tunderke la data de Lun 3 Iun - 19:54

Noi avem putin in gradina, ne ajunge cat sa pape fetele.
Eu in fiecare an cumparam de la o vecina, care avea mult si ducea in piata sa vanda. Anul trecut nu a mai avut nimic.
Acum as vrea sa cumparam puiut sa punem in gradina.
Acum 2 ani am inceput sa punem pomisori cu fructe in partea din spate a gradinii, anul asta mai vrem sa punem.

tunderke
incepator
incepator

Mesaje : 6
Data de inscriere : 25/05/2013

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Valih la data de Lun 3 Iun - 20:07

Noi am pus niste coacazi /e (cum e corect?) asa ca la anul avem fructe mici si rosii si care au si vit. C . Zmeura s-a inmultit singura acum o blochez ....
avatar
Valih
Admin

Mesaje : 2652
Data de inscriere : 03/09/2012

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Coca la data de Lun 3 Iun - 20:25

Si eu am coacaze, albe, rosii si negre. Si agris dar e primul an in care rodeste, abia astept sa le gust.
avatar
Coca
Admin

Mesaje : 6974
Data de inscriere : 05/01/2012

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Adelina la data de Lun 3 Iun - 20:38

Eu am doar coacaze rosii as vrea eu negre, dar la noi nu sunt..zmeura am multa, s-a inmultit de capul ei, dar are teren special pentru ea.
Agris cauta mama mea.. nici nu am gustat vreodata, stiu ca-s bune, dar nu gasesc..


Ultima editare efectuata de catre Adelina in Mar 4 Iun - 6:34, editata de 1 ori

_________________
Ce-i folosește omului să câstige lumea întreagă, dacă își pierde sufletul? (sf Scriptură Marcu 8, 36)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Adelina
moderator

Mesaje : 5590
Data de inscriere : 12/08/2012
Varsta : 46

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de tiktakro la data de Lun 3 Iun - 23:08

Agrisele sunt cam acre si au tendinta de fainare pe frunze si pe fruct... e bine sa ai o tufa in gradina ca sa folosesti pectina din fructe la dulceturi . Dar doar atit . Coacaz negru am pus si eu 3 tufe, 2 rezista voiniceste ....dar pina la recolta adevarata mult drum mai este... din cele rosii , cumpar de la vecinul din capatul terenului si fac o data la 2-3 ani suc pe care apoi il prepar peltea cu Gel fix.... e minunat in clatite. Dar doar eu maninc ca e cu zahar. Asa ca ....
Smeura si-a facut rau de cap anul acesta , a invadat o latura completa de la pavilion si are tendinta sa imi sufoce capsunii....asa ca va vedea foarfeca in toamna, dupa ultimul cules.... trebuie neaparat sa o ingradesc cu niste tabla in pamint....
La toamna mi-ar place sa plantam vreo 12 nuci altoiti ,pe parcela libera din lateral ... si aluni cit mai multi ... imbatrinim si nu mai e cine sa se urce in pomi dupa fructe.... e mai usor sa le culegi de jos, gata coapte lol!
avatar
tiktakro
expert
expert

Mesaje : 526
Data de inscriere : 01/10/2012
Varsta : 47
Localizare : Maramures

http://tiktakro.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Adelina la data de Sam 22 Iun - 21:19

Pandispan cu frisca si fructe dupa Eric Lanlard

Ingrediente
pt blat:

  • 4 oua
  • 125 gr zahar
  • 25 gr unt
  • 125 gr faina
  • 1/2 lingurita praf de copt

pt umplutura:

  • 400 ml smantina pt frisca
  • 100 gr zahar
  • fructe(capsuni,afine,zmeura)

pt decor:

  • frunze de menta
  • zahar pudra


Ouale se bat cu zaharul, pina se desfac ouale si se incorporeaza bine, apoi se pun pe baie de aburi si se bat 10 minute pina se ingroasa putin. (aveti grija sa nu fiarba ouale)Se pune apoi compozitia de oua in robot s-au la mixerul de mina si se lasa 5 minute.
Se topeste untul, se amesteca mereu in el si se lasa pina devine usor aramiu. se pune untul peste oua in timp ce se mixeaza. La urma se adauga faina amestecat cu praful de copt, se amesteca usor si se pune aluatul intr-o forma rotunda, de silicon am avut eu. Se da la cuptorul incins la 180 grade pt 20-25 minute.  Va asigur ca va iesi un pandispan perfect.  
Frisca se bate spuma cu zaharul. Fructele se spala, se rup coditele, iar cele mari se taie in sferturi. (capsunile sunt prospete, celelalte congelate)
Blatul racit se taie in trei parti si se asambleaza: se pune pe platoul de servit tortul primul blat, se unge cu frisca batuta, deasupra fructe, alta parte de blat se unge cu frisca, urmatoarea foaie de blat, se pune frisca ramasa si fructe dupa bunul plac.
Se lasa la frigider pt 2ore. Pt decor am folosit frunzulite de menta si zahar pudra. Pofta buna!!!!

_________________
Ce-i folosește omului să câstige lumea întreagă, dacă își pierde sufletul? (sf Scriptură Marcu 8, 36)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Adelina
moderator

Mesaje : 5590
Data de inscriere : 12/08/2012
Varsta : 46

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Adelina la data de Dum 23 Iun - 12:03

Rulada cu zmeura

Ingrediente
Foaie de rulada: 3oua, 70 gr zahar, 70 gr faina, o lingurita praf de copt, un praf de sare.
Crema: 2oua, 100 ml lapte, 150 gr zahar, vanilie, 500 gr frisca.
Decor: Sirop de zmeura, crema de vanilie, zmeura, nuca de cocos.
Preparare
Foaia de rulada: se separa ouale, albusurile se pun intr-un bol, galbenusurile intr-un castron. Se mixeaza , iar treptat se adauga zaharul. Cand albusurile s-au omogenizat bine si zaharul s-a dizolvat se adauga galbenusurile mixate in prealabil. Se adauga faina amestecata cu praf de copt si praful de sare. Se amesteca usor pana se incoproreaza. Compozitia se pune pe o hartie de copt de dimensiunea unei tavi , se intinde usor,se introduce in coptorul incalzit si se lasa la copt. Cand foaia de rulada s-a copt se scoate din cuptor si se pudreaza cu faina. Se intoarce cu fata pe un blat de lemn, se umezeste cu un burete umed hartia de copt si o desprindem usor. Dupa desprindere se pun foile pe hartie. Crema: Intr-un vas omogenizam ouale cu zahar si lapte. La foc mic punem vasul cu aceasta compozitie si amestecam pana se ingroasa. Se adauga la final vanilia si se lasa la rece. Separat se bate frisca , si treptat se adauga compozitie de crema rece. Se omogenizeaza pana obtinem o crema spumanta. Pe foia de rulada se adauga din loc in loc sirop de zmeura, apoi adaugam crema astfel incat sa obtinem un strat uniform. Se ruleaza cu mare grija si se introduce la rece. Peste cca 2 ore se imbraca intr-un strat subtire de crema, se presara nuca de cocos, si se portioneaza cu ajutorul unui cutit cu lama calda. Se decoreaza fiecare portie cu zmeura.


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

_________________
Ce-i folosește omului să câstige lumea întreagă, dacă își pierde sufletul? (sf Scriptură Marcu 8, 36)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Adelina
moderator

Mesaje : 5590
Data de inscriere : 12/08/2012
Varsta : 46

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Valih la data de Dum 23 Iun - 14:21

reteta simpla de prajitura cu visine
pentru tava mare de aragaz!
4 oua se bat cu 300 g zahar, se adauga 150ml ulei si 150 ml lapte. Se pun arome (eu pun lamiie coaja) si 9 linguri cu virf de faina amestecata cu un praf de copt. Se pune in tava pe hirtie de copt si deasupra cite visine avem....
(visinele le las putzin la scurs)!
avatar
Valih
Admin

Mesaje : 2652
Data de inscriere : 03/09/2012

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Dandy la data de Dum 23 Iun - 14:33

multumesc ,Vali!Merita incercata.

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]



Pinterest
avatar
Dandy
Admin

Mesaje : 5888
Data de inscriere : 08/10/2012
Varsta : 48

http://crosetatebydana.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Vyky la data de Dum 23 Iun - 15:23

Multumesc pentru reteta Vali!
avatar
Vyky
moderator

Mesaje : 2713
Data de inscriere : 08/08/2012
Varsta : 72
Localizare : Pitesti

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Coca la data de Mar 15 Oct - 15:40

adelinacomanescu a scris:
  Tocana de legume

2kg de gogosari,1kg de ardei,1kg de ceapa,1kg de morcov,700ml de ulei,o cana si un sfert de orez,piper, sare,patrunjel verde, frunze de telina

Dau prin robot ardeii si gogosarii ,ii pun intr-o cratita mare, separat, auresc ceapa si morcovul si dupa ce se auresc le adaug peste gogosarii si ardeii maruntiti, fierbem pana scade, separat fierbem orezul pe care-l vom adauga cand este gata tocana si ii dam vreo doua clocote, adaugam o lingurita de miere, sare si piper dupa gust, patrunjelul si telina taiate marunt,si punem la borcane pe care le bagam la cuptor la sterilizat.
Succes!
Nu uitati de reteta aceasta. Eu vreau sa ma apuc de ea in seara asta. Pana acum am dat zilelor rand dar nu mai stau, se anunta vreme rea si cred ca nu o sa mai gasesc gogosari, ardei...
V-o recomand!
avatar
Coca
Admin

Mesaje : 6974
Data de inscriere : 05/01/2012

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Coca la data de Joi 28 Noi - 10:38


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Rulada de cascaval

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Este un aperitiv deosebit si se face relativ usor. 
Ingrediente

  • 1 bucata Ementaler (cam 300g)
  • 150g sunca presata
  • o jumatate ardei gras rosu
  • 2 oua fierte tari
  • 100g branza topita
  • 100g unt moale
  • o ceapa mica
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

  • [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Portii: 8
  • [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Timp de preparare: sub 60 minute
Mod de preparare reteta Rulada de cascaval
Rulada are un gust mai special cu Ementaler, dar se poate face si cu cascaval Hohland Clasic, o bucata de 300g.
Cum procedam: bucata de cascaval o introducem intr-un vas cu apa clocotita, cu ambalaj cu tot, asa cum este ea, in vid. Acoperim vasul si lasam 15-20 minute.
In acest timp pregatim umplutura. Amestecam intr-un bol sunca taiata cubulete, ardeiul gras tot cubulete, ouale date pe razatoarea mare, ceapa si usturoiul tocate fin, patrunjelul tocat marunt, branza topita si untul moale. Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Asezam pe masa o folie alimentara sau un celofan, scoatem cascavalul din ambalaj si il intindem cu ajutorul unui sucitor, pana obtinem o foaie dreptunghiulara cu grosimea de 0,5 cm. Deasupra adaugam umplutura, o intindem uniform si rulam cu ajutorul foliei. Rulada trebuie lasata la rece 3-4 ore si apoi se taie feliute.
avatar
Coca
Admin

Mesaje : 6974
Data de inscriere : 05/01/2012

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de mimizami la data de Sam 30 Noi - 13:26

ptr ca mi-a facut cu ochiul aceasta reteta azi am pus-o in practica
salata Turnulete
Ingrediente
Carne de pui
500 g
in original se foloseste carne de porc, dar nu este obligatoriu

Ceapa alba
2 buc


Cartofi
4 buc


Oua
5 buc
cantitatea de oua depinde de marimea salatei

Cascaval clasic
400 g


Otet de vin
1 pah


Usturoi
2 buc
catei


Pasi de urmat
1
Ceapa se curata si se taie marunt. Se pune intr-o farfurie mai adanca si se toarna otet ca s-o acopere bine. Se lasa o jumatate de ora sa se marineze, in acest timp se fierb cartofii si ouale.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

2
Carnea se spala si se taie bucatele marunte. Se caleste in putin ulei pana se rumeneste bine, adaugati putina sare si piper dupa gust.
Dupa ce au fiert cartofii si ouale le curatati de coaja.
Incepeti sa montati salata, folositi o farfurie plata mai mare,asa va arata mai bine. Primul strat este cel de carne, o distribuiti uniform pe toata farfuria.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

3
Ouale se taie in jumatati.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

4
Intr-un bol mai adanc amestecati galbenusurile de la oua cu putina maioneza, sare  si usturoi pisat.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

5
Umpleti ouale cu pasta de galbenus.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

6
Ceapa se scurge bine de otet si se distribuie uniform peste carne.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

7
Urmatorul strat este cel de cartofi dati prin razatoare. Nivelati si distribuiti uniform.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

8
Cartofii se ung din belsug cu maioneza.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

9
Aranjati uniform jumatatile de oua peste salata.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

10
Dati cascavalul prin razatoarea cea mai mica, sa fie din belsug si chiar deasupra salatei  - este mai uniform asa. Puteti s-o lasati 1-2 ore sa se patrunda, dar nu este obligatoriu.
Pofta Buna!






aceasta este clona facuta de mine [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

avatar
mimizami
ucenic
ucenic

Mesaje : 337
Data de inscriere : 21/05/2013
Varsta : 59
Localizare : cernavoda /CT

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Adelina la data de Dum 1 Dec - 20:40

Mioara!sa te lingi pe degete, nu alta!Multumim!

_________________
Ce-i folosește omului să câstige lumea întreagă, dacă își pierde sufletul? (sf Scriptură Marcu 8, 36)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Adelina
moderator

Mesaje : 5590
Data de inscriere : 12/08/2012
Varsta : 46

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Dandy la data de Mier 5 Mar - 13:30

Bucataria indiana - Chapati


4 căni de făină integrală de grâu
2 căni de apă
¼ linguriţă sare
½ cană de ulei de floarea soarelui


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


Amestecaţi făina şi sarea într-un vas.
Faceţi apoi o mică adâncitură în mijlocul grămăjoarei de făină şi începeţi să adăugaţi apa, încetul cu încetul, pe măsură ce se asimilează.
Continuaţi să adăugaţi apă până când aluatul devine suficient de consistent şi nu se mai lipeşte de mână.
Acoperiţi vasul cu un şervet curat şi lăsaţi aluatul să se odihnească pentru 30-40 de minute.
Luaţi apoi bucăţi de aluat de mărimea unui ou şi rulaţi-le între palme până când capătă o formă rotundă.
Daţi apoi aluatul prin făină şi faceţi cu ajutorul sucitorului lipii subţiri.
Ungeţi apoi o parte a lipiei cu ulei şi daţi-o din nou prin făină. Împăturiţi lipia în patru, cu partea unsă cu ulei în interior. Rulaţi din nou bucata de aluat până când capătă o formă rotundă şi întindeţi din nou lipia cu ajutorul sucitorului. Coaceţi lipia într-o tigaie de clătite bine încinsă (dar fără ulei) pe o parte până când începe să se umfle uşor, iar pe partea cealaltă apar zone aurii. Atunci ungeţi-o cu ulei şi întoarceţi-o pe partea cealaltă pentru încă un minut. CHAPATI se coace în aproximativ 3-5 minute.
Păstraţi CHAPATI împachetate într-un şerveţel curat până în momentul servirii.

CHAPATI este o pâine prin excelenţă TRIDOSHICĂ.
sursa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]



Pinterest
avatar
Dandy
Admin

Mesaje : 5888
Data de inscriere : 08/10/2012
Varsta : 48

http://crosetatebydana.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Adelina la data de Mier 5 Mar - 19:08

Cu prima ocazie cand framant,incerc si eu asta!
Multumesc!

_________________
Ce-i folosește omului să câstige lumea întreagă, dacă își pierde sufletul? (sf Scriptură Marcu 8, 36)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Adelina
moderator

Mesaje : 5590
Data de inscriere : 12/08/2012
Varsta : 46

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Coca la data de Sam 8 Mar - 9:33

Fritata cu paste si legume

Am facut-o aseara si este excelenta.
avatar
Coca
Admin

Mesaje : 6974
Data de inscriere : 05/01/2012

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de nastasia la data de Sam 8 Mar - 18:23

Si eu fac reteta dar nu pun ceapa ! si imi place ca e buna si rece si calda ! mai fac ceva semanator cu cartofi dar asa ochiometric cu ce am in camara si frigider si condimente dupa gustul nostru !
avatar
nastasia
ucenic
ucenic

Mesaje : 404
Data de inscriere : 22/01/2014

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Coca la data de Sam 8 Mar - 20:54

Pai sa nu-ti imaginezi ca eu respect cantitatile. Ochiometrul meu e foarte bun. In cea de mai sus nimic nu am respectat, totul la ochi. Si nu-s bucatareasa buna :)dar a iesit.
avatar
Coca
Admin

Mesaje : 6974
Data de inscriere : 05/01/2012

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Adelina la data de Sam 8 Mar - 21:23

Coca, si eu stiam de reteta cu cartofi, cu paste inca nu am incercat, asa ca  o incerc cand vine Mihai acasa..
Multumesc de idee!Sunt in aceeasi,, oala" cu tine, avem studenti..nici eu nu respect cantitatile

_________________
Ce-i folosește omului să câstige lumea întreagă, dacă își pierde sufletul? (sf Scriptură Marcu 8, 36)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Adelina
moderator

Mesaje : 5590
Data de inscriere : 12/08/2012
Varsta : 46

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 10 din 11 Înapoi  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum