Lucrăm cu drag
Ultimele subiecte
» Expozitie lucrari crosetate valih
Mier 7 Iun - 13:51 Scris de Vyky

» Tutoriale crosetate
Mar 23 Mai - 20:58 Scris de Adelina

» Link-uri utile pentru tricotat.
Lun 3 Apr - 18:43 Scris de nastasia

» Expozitie -felicitari Bilexa
Vin 17 Feb - 16:00 Scris de nastasia

» Expozitie tricotate de Adelinacomanescu
Mar 3 Ian - 18:16 Scris de nastasia

» Expozitie lucrari crosetate Dandy
Joi 29 Dec - 10:52 Scris de nastasia

» Expozitie lucrari crosetate adelinacomanescu
Mier 30 Noi - 21:26 Scris de nuti09

» Poze pentru inspiratie - hainute tricotate pentru copii
Lun 28 Noi - 20:55 Scris de Adelina

» Scheme ,diagrame pentru tricotat
Dum 27 Noi - 21:19 Scris de Adelina

Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

August 2017
LunMarMierJoiVinSamDum
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar


tomnarella handmade
Tomnarella handmade
Parteneri
forum gratuit


Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Pagina 4 din 11 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de rodica la data de Joi 4 Oct - 22:28

Zacusca am facut si eu anul acesta dee doua ori- chiar dimineata am dus pe balcon borcanele la care am muncit zilele astea dar voi mi-ati facut o pofta de-am inghitit in sec cu gindul la mamaliga cu tocanita -- luni sau marti o sa fac si eu tocana de legume dupa reteta voastra.

rodica
incepator
incepator

Mesaje : 8
Data de inscriere : 03/10/2012
Varsta : 60
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de tiktakro la data de Vin 5 Oct - 0:26

Nu, nu am folosit nimic de aluminiu ( nici nu am decind cu toate sperieturile astea de pe net ) , totul din inox....cred ca greseala mea a fost urmatoarea : dupa ce s-a prins de prima cratita, am transferat repede in alta ( tot de inox ) fara sa adaug partea arsa bineinteles....apoi a inceput sa clocoteasca "virtos" ( pentru ca de fapt zacusca asta e pur si simplu "o crema ") si oricit de mic a fost focul ea avea felul ei de-a reactiona....mi-am zis ca nu pot sta linga ea cu lingura in mina si sa ma stropeasca ca nebuna....ce sa fac- ce sa fac ? mi-am amintit de masina de piine ca are program de marmelada si ca nu se prinde de fund .....si am pus-o in masina....iar aici am lasat-o prea mult la fiert....sunt mai mult decit sigura ca asta e : am fiert-o prea mult, s-a ingrosat prea tare.....ooof....nu-i bai : am invatat doua lucruri azi : sa coc ardeii si gogosarii fara seminte ( au fost al naibii de greu de curatat ) si sa stau atenta linga cratita cind fierb ceva. Punct . Si miine de la capat Wink
avatar
tiktakro
expert
expert

Mesaje : 526
Data de inscriere : 01/10/2012
Varsta : 47
Localizare : Maramures

http://tiktakro.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Coca la data de Vin 5 Oct - 1:00

Gigi, mi-ai facut pofta de zacusca. Ti-a iesit foarte frumoasa si sunt convinsa ca si gustoasa.
Tiktak vad ca nu a avut acelasi noroc, imi pare nespus de rau.
Eu zacusca o fierb numai in tuci (am unele mariiiiii). Si mancarea tot in tuciulet o fac, numai ca mi s/a gaurit acum doua zile. Azi am facut mazare in oala sub presiune Very Happy pt ca nu aveam cratita.

Baiatul meu a mancat la camin dintr-un borcan cu salata de gogonele, dupa reteta pusa mai sus. A fost tare incantat, intr-una a pomenit de ea. Deci, faceti fetelor salata de gogonele Very Happy .
avatar
Coca
Admin

Mesaje : 6974
Data de inscriere : 05/01/2012

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de gigi15 la data de Vin 5 Oct - 9:19

Ahhhhh ce mult imi doresc un tuci(au facut parte din copilaria mea ,dar si din zestrea primului''mariaj''),foarte bune se gaseau atunci,acum sunt mult mai proaste calitativ.Cum aici nu se gasesc ,la un drum in tara am cumparat unul mic pentru mamaliguta...nu se compara cu ceea ce am avut,dar il folosesc spre disperarea soacrei mele Smile Admina este suficienta o singura sterilizare a salatei?imi este frica sa nu se strice Sad
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
gigi15
incepator
incepator

Mesaje : 95
Data de inscriere : 08/08/2012
Localizare : mihajlovac serbia

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Coca la data de Vin 5 Oct - 9:42

Ce bine arata! Very Happy Mi-ai facut foame!
Eu zic ca e de ajuns dar daca tu nu ai incredere o poti steriliza de doua ori.
Sa vezi ce mult o sa le placa alor tai.
avatar
Coca
Admin

Mesaje : 6974
Data de inscriere : 05/01/2012

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de rodica la data de Vin 5 Oct - 9:56

Daca tuciurile sint smaltuite nu-i nici o problema.Cu acelea "tiganesti" e bai.

rodica
incepator
incepator

Mesaje : 8
Data de inscriere : 03/10/2012
Varsta : 60
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Alexuta la data de Vin 5 Oct - 10:35

Mama mea tot in ceaunuri de tuci face zacusca,gemuri,bulionuri si alte minuni...si avem ceaunul(unul mareeee mareee) de cand ma stiu...acum nu stiu daca este smaltuit sau nu,tiganesc sau nu....dar este foarte bun...avem o lingura mare de lemn si cu ea amestecam...nu se lipeste daca amesteci des...acum depinde si ce faci...zacusca exact cum zice Teo este mai cremoasa fata de un suc de rosii spre exemplu...deci este mai pretentioasa...foc mic si mestecari dese... Laughing

Alexuta
incepator
incepator

Mesaje : 14
Data de inscriere : 02/10/2012

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Dandy la data de Mar 16 Oct - 17:22

Eu sterilizez borcanele in cuptorul de la aragaz si pun ce am de pus in ele calde.La zacusca dupa ce am pus-o in borcane deasupra cat sa o acopere pun ulei incins si apoi o las in paturi pana se raceste

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]



Pinterest
avatar
Dandy
Admin

Mesaje : 5888
Data de inscriere : 08/10/2012
Varsta : 48

http://crosetatebydana.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Vizitator la data de Dum 21 Oct - 5:27

Buna dimineata! La indicatia adminei, voi posta aici reteta de salata simpla, pe care am facut-o ieri dimineata.
Deci sa trecem la fapte:
5 cartofi de marime medie
o cutie de masline fara samburi
o ceapa marisoara
6 oua fierte
sunca presata sau parizer - 200g
maioneza
sare, piper, lamaie
Preparare: Cartofii se spala, se fierb in coaja. Dupa fierbere se curata se taie cubulete si se lasa la racit. Ouale se fierb tari, apoi de asemenea se lasa in apa rece, se curata si se taie cubulete. La fel sunca presata sau parizerul se taie cubulete. Ceapa se taie solzisori. Se amesteca toate ingredientele cu maslinele si cu maioneza, se sareaza dupa gust se adaoga putin piper si zeama de lamaie dupa gust.
Nu stiu daca stiti cum, eu aici in Spania am invatat sa fac maioneza intr-un mod rapid interesant si economic. Inainte faceam maioneza in stil clasic, adica in functie de cantitate puneam galbenus de la oua fierte, galbenus de oua crude, ulei...etc. Acum fac asa: In vasul gradat de la mixerul cu picior cu cutit (blender eng. sau batidora es.) se pun (de pilda): 2 oua crude cu tot cu albus, 1/2l de ulei (poate chiar mai mult), sare, zeama de lamaie, mustar. Se introduce piciorul blenderului pana la fundul canii gradate (poate sa fie orice vas cilindric, transparent sau nu) apoi se porneste la viteza cea mai mica in functie de inchegarea maionezei se ridica putin cate putin pana deasupra unde se termina uleiul si...asta-i tot!
Pofta buna!

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Vizitator la data de Dum 21 Oct - 5:57

Eu sint imun la curentele de pe net. Alumniniu, teflon...etc. Ce-i drept traim niste timpuri in care totul e toxic! Insa eu in tara aveam un vas de tuci tiganesc (il am si acum in camara acolo la Braila) si nu-mi amintesc sa fi avut vreodata probleme cu prinsul mancarii. Am cerut acasa sa-mi trimita un ceaun tiganesc pt mamaliga fara sa-mi dau seama ca totusi, pe vitroceramica nu prea merge, mai ales ca nu-i a mea (deh, stau in gazda) si nu pot sa risc s-o zgarii. Apropo, nu stiu cate oale de pe piata sunt intr-adevar de inox, marea majoritate sunt din alama galvanizata.
Tin minte ca inainte pastele de dinti nu erau ca acum in ambalaje de plastic ci in plumb. Ce-i drept nu erau cu fluor (se zice ca ataca glanda pineala!!) si prima carie am avut-o la 24 de ani! Am facut intr-o vreme aici pasta de dinti de casa, dar pentru ca ingredientele erau prea scumpe am renuntat (deocamdata).
Si daca tot veni vorba, eu prefer sa mananc din vase de lut, sa beau din cani de lut, sa prepar mancarea in vase romane...de lut. Am 6 strachini de ciorba, 2 (deocamdata!) farfurii de lut, pt friptura de pilda, 2 cani de juma' de kil din care vinul negru pietros de aici isi degaja o aroma speciala, si vreo 6 canite cumparate de la Aldi cu urda si transformate ad-hoc in cesti de cafea sau pahare de tuica/ whisky...etc. Desigur ca am servicii complete de vase de portelan de Venetia, dar eu le prefer pe cele de lut.

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Adelina la data de Dum 21 Oct - 9:31

Silviule!Si eu sunt fana de ceaune tiganesti, sunt tare bune, nu se prinde mancarea de ele, chit ca se innegresc pe dinafara!Am de diferite marimi,unul deja (pe cel mic) l-a luat baiatul cu el, sa gateasca mancare!Si vasele de lut, sunt preferatele mele, nu credeam ca cineva de pe aici mai are preferinte ca ele mele, desi stiam eu ca tu esti fan ca si mine ale lucrurilor taranesti, le simt mai aproape de sufletul meu..
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si cand voi reusi, imi voi cumpara asa o oala pentru facut sarmalele, ca tare bune mai ies!

_________________
Ce-i folosește omului să câstige lumea întreagă, dacă își pierde sufletul? (sf Scriptură Marcu 8, 36)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Adelina
moderator

Mesaje : 5590
Data de inscriere : 12/08/2012
Varsta : 46

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Adelina la data de Dum 21 Oct - 14:23

Ia uitati fetelor ce reteta am gasit!
Sarmale in dovleac
(Reteta Pastorel Teodoreanu)

Ingrediente:
500 de grame de carne de porc grasa
500 de grame de carne de vita
200 de grame de slaninuta afumata (taiata felii)
2 verze murate
2 linguri zdravene de untura de porc
1 cana de orez
3 cepe
2 ardei grasi
1 ou
1 lingura boia de ardei dulce (optional, pentru gusturi ardelenesti)
1 lingurita de chimen macinat
2 linguri cimbru uscat
3 rosii
5 linguri pasta de tomate
sare
piper
Preparare:
Daca folositi o oala de lut, ar fi bine sa pregatiti oala corespunzator inainte de folosire, oala se scufunda pentru o jumatate de ora in apa rece.
Umplutura
Taiati carnea de porc si cea de vita in bucatelei mari si tocati-o. Spalati orezul in cateva ape reci. Scurgeti-l.
Curatati si taiati cepele, indepartati cotorul cu seminte al ardeiilor. Tocati ceapa si ardeii marunt.
Topiti untura intr-o cratita adanca (sa incapa toata umplutura).
Adaugaţi ceapa si ardeiul tocat si sotati-le pana se inmoaie.
Adaugati orezul si amestecatii-l bine pana devine translucid.
Adugati chimenul macinat, boiaua de ardei si rumeniti-le usor cu ceapa, orezul si ardeii. Luatii cratita de pe foc si adaugati carnea tocata. Amestecati bine compozitia, incorporati o lingura de cimbru, asezonati cu sare si piper.
Dupa ce amestecul s-a racit, incorporati oul.
Constructia
Tocati o farfurie de varza din frunzele mai groase. Decojiti si tocati rosiile.
Asezati un pat de varza fin tocata pe fundul dovleacului.
Adaugati si cateva feliute de slainuta.
Asezati cate o foaie de varza in palma deschisa, puneti cate o lingura de umplutura si rulati: rasuciti pentru a obtine niste rulouri, pe care le inchidetii la capete ulterior, introducand capetele dinspre exterior spre interior.
Asezati sarmalele in oala, in straturi succesive, intercalate pe alocuri cu rosii tocate si felii de slaninuta pe margine.
Dupa ce ati terminat, acoperiti sarmalele cu restul de varza tocata, rosiile tocate, bucatelele de slaninuta si o lingura de cimbru uscat (ideal ar fi o crenguta).
Fierberea
Porniti cuptorul .
Introduceti dovleacul la cuptor.
Fierbeti sarmalele timp de vreo 4 ore.
Opriti focul si lasati oala sa se raceasca cateva ore. Scoateti oala si introduceti-o la rece, in camara sau intr-o pivnita sapata in pamant si lasati-o “sa se odihneasca” pana a doua zi.
Cele mai bune sarmale sunt cele de a doua zi (consumate la o zi dupa fierbere), reincalzite.
Sarmalele se servesc fierbinti, cu paine sau mamaliguta, smantana grasa si ardei iute.


Chiar voi incerca si eu reteta la iarna!(atunci apar pe piata la noi dovlecii, oricum merg mereu la piata, daca imi apar in cale, nu scapa ei!)

_________________
Ce-i folosește omului să câstige lumea întreagă, dacă își pierde sufletul? (sf Scriptură Marcu 8, 36)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Adelina
moderator

Mesaje : 5590
Data de inscriere : 12/08/2012
Varsta : 46

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Dandy la data de Dum 21 Oct - 15:11

Bunica mea mai facea sarmale sau ardei umpluti cu carne si slanina taiata cu cutitul bucatele si ce bune erau.Daca faci sa ne pui poza si sa ne spui cum au iesit.Sunt curioasa ce aroma le da dovleacul.

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]



Pinterest
avatar
Dandy
Admin

Mesaje : 5888
Data de inscriere : 08/10/2012
Varsta : 48

http://crosetatebydana.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Adelina la data de Dum 21 Oct - 15:31

Ce ingrediente se folosesc?

1 kg boabe de struguri
1 kg zahar
750 ml apa
1/2 lamaie
Cum se prepara?
Dulceata de struguri

Se aleg boabe de struguri (albi sau negri), se spala, se curata de coaja, se scot samburii cu un ac si se pun in sirop legat de zahar.
Se lasa 15 minute cu vasul pe marginea plitei, se parfumeaza cu coaja de lamaie razuita si se pune dulceata la fiert cu feliute de lamaie din care s~a stors zeama peste fructe.
Se fierbe pe foc potrivit 15 minute; se opreste din fiert pentru 5-6 ore, se reia operatia pentru alt sfert de ora. Este gata cand siropul devine bob legat. Se acopera vasul cu prosop umezit si se lasa asa 8-10 ore. Se trage in borcane curate si sterilizate.

_________________
Ce-i folosește omului să câstige lumea întreagă, dacă își pierde sufletul? (sf Scriptură Marcu 8, 36)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Adelina
moderator

Mesaje : 5590
Data de inscriere : 12/08/2012
Varsta : 46

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Dandy la data de Dum 21 Oct - 15:37

Multumesc !Pe mine tot ma macina o idee oare n-ar merge sa dau strugurii prin masina de rosii?

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]



Pinterest
avatar
Dandy
Admin

Mesaje : 5888
Data de inscriere : 08/10/2012
Varsta : 48

http://crosetatebydana.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de tiktakro la data de Dum 21 Oct - 15:47

Oare in cite ore as putea sa curat de coaja si sa scot simburii cu un ac de la 1 kg de boabe de struguri ? Very Happy in secolul vitezei eu stau tare prost cu timpul liber....
nu ar fi mai usor sa ii dau prin storcatorul de fructe ? Very Happy
avatar
tiktakro
expert
expert

Mesaje : 526
Data de inscriere : 01/10/2012
Varsta : 47
Localizare : Maramures

http://tiktakro.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Adelina la data de Dum 21 Oct - 15:51

Sincera sa fiu nu stiu, dulceata de struguri nu am facut asa ca nu am cum va da raspuns!

_________________
Ce-i folosește omului să câstige lumea întreagă, dacă își pierde sufletul? (sf Scriptură Marcu 8, 36)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Adelina
moderator

Mesaje : 5590
Data de inscriere : 12/08/2012
Varsta : 46

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Dandy la data de Dum 21 Oct - 15:56

Mai bine ar merge prin masina de rosii ca am dat eu rosii prin storcatorul de fructe si asa de subtire a iesit am facut risipa. Eu am masina de rosii de la rusi si asa de bine le stoarce ,ramane coaja si semintele uscate nu trebuie sa le dai de 2 ori.

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]



Pinterest
avatar
Dandy
Admin

Mesaje : 5888
Data de inscriere : 08/10/2012
Varsta : 48

http://crosetatebydana.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Adelina la data de Dum 21 Oct - 19:18

Ingrediente turta cu julfa

Seminte de canepa 1 kg faina 600 g zahar 500 g zahar vanilat 2 plicuri sare

Mod de preparare
Se alege canepa, se spala, si se coace la cuptor,se lasa la racit, se piseaza marunt,după care se vantura sa nu mai fie coji si fierbe în apă. Spuma care se ridică la suprafaţă se colectează şi se pune între foile înmuiate la rândul lor în apa fierbinte. Pe un platou se presară zahăr, coajă de lâmîie rasă şi esenţă, apoi se pune prima turta şi se adaugă julfa“, . Turta se face cu 20-25 de foi între care se intercalează julfa. În multe familii, compoziţia tradiţională din seminţele de cânepă este înlocuită cu nucă pisată sau halva.
Eu insa fac intr-un lighenas mai mare, si pun turtele ca un strat de tort, inmuiate in sirop, pun compozitia de julfa, apoi iar un strat de turte si iar compozitie,intr-un an am pus un strat de julfa si un strat de miez de nuca macinat si ameastecat cu putin zahar si cacao, si tot asa, am lasat sa stea, am adaugat siropul ramas, sa fie mai moale, sa se patrunda,si cand se racesc se ,,umfla"iese delicos pentru cine are rabdare!

Turtele:
Din faina, apa si sare se face o coca, din care se trag foi subtiri de marimea unei farfurii, se asaza pe tavi si se coc in cuptor,sau pe plita. Dupa ce s-au racit, se insiropeaza foile cu siropul in care a fiert julfa (semintele de canepa), spre a le inmuia, si se intinde julfa pe deasupra fiecarei foi. Eu le fac cam cu o saptamana inainte, le pun intr-o fata de masa curata, la uscat!


Va pun cateva poze de pe net:

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]



Sarmale cu ciuperci


Ingrediente pentru sarmale cu ciuperci


4 verze murate
300 grame de orez
50 grame pasta de tomate
500 grame ciuperci
5cepe
100 ml ulei
3 morcovi mari
marar verde
marar uscat
cateva boabe de piper negru.
Se toaca marunt ceapa si apoi se caleste in uleiul incins. Se inmoaie orezul in apa pentru 10 minute. Se adauga ciupercile taiate, morcovul ras si apoi orezul inmuiat in prealabil.
Dupa cateva minute se adauga pasta de tomate, sare dupa gust, marar verde tocat marunt si se mai lasa pana ce toata compozitia are un aspect uniform.

Se spala varza , se aleg foile si se umplu cu compozitia de mai sus. In cratita se pun betisoare de marar uscat si un strat de varza tocata. Se aseaza apoi randurile de sarmalale in forma de floare. Deasupra randurilor se pun foi de varza. Se adauga apa cat sa acopere sarmalele si se pune oala la fiert. Se lasa sa fiarba, iar spre final se adauga cateva boabe de piper negru.Dupa cateva minute se adauga pasta de tomate, sare dupa gust, marar verde tocat marunt si se mai lasa pana ce toata compozitia are un aspect uniform.
Sfat de servire: cu mamaliguta calda si smantana!

Si daca tot vorbim despre ciuperci, va las si o reteta de piftelute!
ngrediente:

Piftele cu ciuperci
500 g ciuperci
2 cepe
300 g legume fierte in supa
1 ou
3 linguri faina
3 linguri pesmet, usturoi, condimente


Mod de preparare:
1. Se calesc ciupercile tocate cu ceapa tocata.
2. Se amesteca cu legumele zdrobite cu furculita, usturoiul dat pe razatoare, oul crud, condimente si pesmet, ca sa devina compozitia mai vartoasa.
3. Se formeaza chiftelute cu mainile ude si se dau prin faina.
4. Se prajesc in uleiul incins

Pofta buna.





Ultima editare efectuata de catre adelinacomanescu in Vin 21 Dec - 15:33, editata de 2 ori

_________________
Ce-i folosește omului să câstige lumea întreagă, dacă își pierde sufletul? (sf Scriptură Marcu 8, 36)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Adelina
moderator

Mesaje : 5590
Data de inscriere : 12/08/2012
Varsta : 46

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Coca la data de Dum 21 Oct - 20:10

M-ai omorat cu turtele. Cred ca le-as manca pe toate.
avatar
Coca
Admin

Mesaje : 6974
Data de inscriere : 05/01/2012

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Dandy la data de Dum 21 Oct - 22:15

Multumim de retete , turtele imi fac cu ochiul dar eu am interdictie la dulce.

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]



Pinterest
avatar
Dandy
Admin

Mesaje : 5888
Data de inscriere : 08/10/2012
Varsta : 48

http://crosetatebydana.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de gigi15 la data de Dum 21 Oct - 23:16

Vai de mine ce de retete apetisante!Norocul meu ..nu am probleme cu greutatea asa ca pot manca si la ora asta!
avatar
gigi15
incepator
incepator

Mesaje : 95
Data de inscriere : 08/08/2012
Localizare : mihajlovac serbia

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Vizitator la data de Dum 21 Oct - 23:33

Mama face turte de Craciun subtiri ca foita de tigara. E o munca grea dar ies cu totul speciale! N-am mai mancat ceva asemanator nicaieri in alta parte.

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de bubulina la data de Dum 21 Oct - 23:39

Vai de mine Adelina!
M-ai omorat cu varza murata, de la sarmalele cu ciuperci!
Varza mea nici nu e pusa inca!

bubulina
incepator
incepator

Mesaje : 36
Data de inscriere : 23/09/2012

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Vyky la data de Lun 22 Oct - 10:21

Mama facea magiun de struguri(din must) in care adauga catre sfarsit cuburi de dovleac.Era un deliciu!Cred ca ii trebuia o zi intreaga sa-l prepare.
avatar
Vyky
moderator

Mesaje : 2713
Data de inscriere : 08/08/2012
Varsta : 72
Localizare : Pitesti

Sus In jos

Re: Rețetele noastre, încercate si neîncercate

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 4 din 11 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum